Allergie informatie: Babi Pangangsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 centimeter verse gember
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 1 theelepel sambal
- 1 eetlepel suiker
- 200 milliliter water
- 4 eetlepels azijn
- 4 eetlepels gembersiroop
- maïzena, om te binden
- zout
Meer Recepten
- Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi rebus (hamlappen gestoofd in bouillon en limoensap)
Met hamlappen, sjalotjes en limoen uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Warme Lempur
Met kleefrijst en vulling naar keuz uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Hapjes - azuro - Babi tjitji (gekookt varkensvlees)
Met varkenslappen, uien en santen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Babi pangangsaus
- Allergieen informatie