Allergie informatie: Basis koude saus: Vinaigrette (5 deciliter)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 deciliter azijn
- 10 gram mosterd
- 3 deciliter zonnebloemolie
- 50 gram fijngesnipperde ui
- 40 gram fijngesneden augurk
- 20 gram fijngehakte verse peterselie
- 20 gram fijngehakte verse bieslook
- 20 gram fijngehakte verse kervel
- 20 gram fijngehakte verse dragon
- 20 gram kappertjes
- peper
- zout
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Kinderbowl
Met banaan, kiwi en druiven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Dranken - bettyvandijk - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Basis koude saus: vinaigrette (5 deciliter)
- Allergieen informatie