Allergie informatie: BBQ-Saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 stuks fijngesneden ui
- 4 teentjes fijngewreven knoflook
- 2 kopjes bladpeterselie
- 2 eetlepels suiker
- 8 stuks ontpitte Spaanse pepers
- 1/2 liter azijn
- 1 eetlepel gedroogde provencaalse kruiden
- zout naar behoefte
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - BBQ Tomatentapenade
Met tomaat, peterselie en olijven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Bbq-saus
- Allergieen informatie