Allergie informatie: Bijzondere pinda satesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 gesnipperde ui
- 6 eetlepel pindakaas
- 2 theelepels sambal oelek
- 2 theelepel knoflookpoeder
- 3 eetlepel ketjap manis
- 2 eetlepel santen
- 1 theelepel bruine suiker
- 1 theelepel citroensap
- 1 theelepel kertoembar
- 0,5 theelepel laos
Meer Recepten
- Rundvlees met Miehoen
Met runderlende, rijstmie en basilicum uit Thailand
4 porties - 30 minuten
Miegerechten - 34533 - Sateballetjes
Met satesaus, rundergehaktballetjes en kastanjechampignons uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vlees - breemer - Wortelsalade met komkommer
Met wortelen, komkommer en rode peper uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jacob - Wokmaaltijd met kip
Met kip, soepgroenten en satesaus uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Roerbakgerechten - manueel35 - Rijst met kipfilet, paksoi en satesaus
Met kipfilet, paksoi en satesaus uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - breemer
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Bijzondere pinda satesaus
- Allergieen informatie