Allergie informatie: Boemboe Bali
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 theelepels gemalen zwarte peperkorrels
- 1,5 theelepel gemalen nootmuskaat
- 1 eetlepels kemiriepasta
- 3 eetlepels fijngesneden sjalot
- 1 theelepels djahe
- 1 theelepels laos
- 1 theelepel koenjit
- 1 theelepel sereh
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 theelepel gedroogde chilivlokken
- 0,5 theelepel trassi
- 0,5 fijngesneden hete chilipeper
- 0,5 eetlepel javaanse suiker
- 0,5 stuks zeer fijn gesneden salamblad
- 0,5 stuks ragfijn gesneden djeroek poeroetblad
- zout naar believen
- 3 eetlepels plantaardige olie
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor - Gulai Domba (Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksaus)
Met lamsvlees, knoflook en lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Boemboe bali
- Allergieen informatie