Allergie informatie: Bolognese saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepel olijfolie
- 2 tenen knoflook, fijngeperst
- 1 grote ui, gesnipperd
- 1 wortel, fijngesneden
- 1 stengel witte selder, fijngesneden
- 500 gram rundergehakt
- 5 deciliter runderbouillon
- 3,75 deciliter rode wijn
- 2 x 400 gram tomaten uit blik
- 1 theelepel suiker
- 7 gram fijngesnipperde peterselie
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Kip in zoetzure saus
Met basmatirijst, kipfilet en perziken uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - Donn - Chili con carne
Met gehakt, bruine bonen en kidney bonen uit Mexico
4 porties - 50 minuten
Winter - Eddie_Eagle
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Bolognese saus
- Allergieen informatie