Allergie informatie: Een makkelijke tapenade recept
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram zwarte olijven zonder pit
- 30 gram ansjovisfilets
- 25 gram kappertjes, uitgelekt en drooggedept
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel mosterd
- 2 eetlepels fijngehakte basilicum
- ½ deciliter olijfolie
- vers gemalen peper
- extra nodig: keukenmachine of blender
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Een makkelijke tapenade recept
- Allergieen informatie