Allergie informatie: Ei-mosterd-peterseliesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 hard gekookte eieren
- 4 eetlepels peterselie, vers gehakt
- 4 eetlepels mayonaise
- 4 theelepels mosterd
- 2 eetlepels aspergekookvocht
- 0,5 zout
- peper
Meer Recepten
- Bietensalade met sinaasappel
Met sinaasappel, balsamicoazijn en mosterd uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Salades - bettyvandijk - Knoflook saus met honing
Met yogonaise, knoflook en mosterd uit Griekenland
4 porties - 5 minuten
Sauzen en marinades - fielos - Hamlappen met verse kruiden en mosterd
Met hamlappen, mosterdzaad en bieslook uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vlees - bettyvandijk - Peultjes-worteltjessalade
Met worteltjes, peultjes en veldsla uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Koud - lucyvader - Vlees Varkens beenham gegratineerd
Met beenham, honing en mosterd uit Nederland
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Vlees - tobkok
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Ei-mosterd-peterseliesaus
- Allergieen informatie