Allergie informatie: Groene gazpacho
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg geschilde komkommer
- 350 gram ui
- 20 gram knoflook
- 200 gram groene paprika
- 1,5 kg groene tomaat
- 3 jalapeno pepers
- 0,5 liter blanke kippenfond
- mayonaise gemaakt van 5 eigelen en 1 liter olijfolie
Meer Recepten
- Vakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmen - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Fibrex pap (low carb) erg vezelrijk
Met fibrex, johannesbroodpitmeel en sojamelk uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Ontbijtgerechten - lowcarbdiva - Kip/groenteschotel
Met kippenpootjes, krieltjes en paprika uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - c4th - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Groene gazpacho
- Allergieen informatie