Allergie informatie: Hot Sauce voor de BBQ
Terug naar het receptIngrediënten
- voor circa 2 deciliter saus:
- 0,5 deciliter tomatenketchup
- 40 gram tomatenpuree
- 1,5 deciliter heet water
- 1 teentje knoflook, uitgeperst
- 4 theelepels paprikapoeder
- 2 eetlepels geraspte mierikswortel
- 2 eetlepels mosterd
- 4 eetlepels wijnazijn
- 2 eetlepels olie
- 1 eetlepel vleesjus
- 2 theelepels suiker
- 2 theelepels zout
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Hot sauce voor de bbq
- Allergieen informatie