Allergie informatie: Ketjapsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 stuks fijngesneden ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 theelepels zout
- 1 eetlepel kemiriepasta
- 0,5 theelepel laos
- 0,5 theelepel koenjit
- 0,5 theelepel djahe
- 0,5 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 1 eetlepel assemwater
- 2 eetlepels ketjap manis
- 2 theelepels goela djawa
- 1 theelepel sereh
- 2 stuks djeroek poeroetblad of djeroek nipisblad
- 200 milliliter dikke santen
- citroensap
Meer Recepten
- Eendenborst gemarineerdop de grill
Met eendenborst, honing en ketjap uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
BBQ - hoefblad - Tonijn-shii take saté met zoete ketjapsaus en taugésalade
Met tonijn, shii-takes en tauge uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - meikevanderlaan - Ayam ketjap (kipkarbonaadjes in pittige ketjapsaus)
Met kipkarbonades, ketjapsaus en djinten uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - ma-griet - Snelle kip-ketjap
Met kipfilet, ketjapsaus en sambal uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Vlees - kokkinneke - Ketjap-eieren
Met eieren, ketjapsaus en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - ienemienie
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Ketjapsaus
- Allergieen informatie