Allergie informatie: Koude saus: Cocktailsaus (4 deciliter)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2,5 deciliter mayonaise
- 4 centiliter cognac/vieux
- 10 centiliter sherry (medium)
- 5 gram paprikapoeder
- 10 gram tomatenketchup
- 1 deciliter room
- cajunkruiden
- gembersiroop
- citroensap
- peper
- zout
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Avocado-krab salade
Met surimi, avocado en cocktailsaus uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Koud - harwoon - Kinderbowl
Met banaan, kiwi en druiven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Dranken - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Koude saus: cocktailsaus (4 deciliter)
- Allergieen informatie