Allergie informatie: Mosterd-roomsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 a 2 eetlepels (grove) mosterd
- 20,5 deciliter kippenbouillon (van tablet)
- 1 ui, gesnipperd
- 35 gram boter
- 25 gram bloem
- 1/8 liter creme fraiche
- zout
- peper
- 2 eetlepels fijngehakte peterselie
- (1 a 2 eetlepels witte vermouth)
Meer Recepten
- Rijst met kip in room
Met rijst, kipfilet en spitskool uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - leintje30 - Bietensalade met sinaasappel
Met sinaasappel, balsamicoazijn en mosterd uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Salades - bettyvandijk - Knoflook saus met honing
Met yogonaise, knoflook en mosterd uit Griekenland
4 porties - 5 minuten
Sauzen en marinades - fielos - Hamlappen met verse kruiden en mosterd
Met hamlappen, mosterdzaad en bieslook uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vlees - bettyvandijk - Peultjes-worteltjessalade
Met worteltjes, peultjes en veldsla uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Koud - lucyvader
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Mosterd-roomsaus
- Allergieen informatie