Allergie informatie: Natuurlijke zoete chillisaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 40 gram rode pepers (gewassen en ontdaan van zaad en -lijsten)
- 120 milliliter water (2 maal)
- 120 milliliter bruine rijstazijn
- 120 gram rietsuiker
- 5 gram verse knoflook, geplet, geschoond en fijngehakt of -geknepen
- 12 milliliter olijfolie
- 2 theelepels zeezout, himalaya of halietzout
- 1 theelepel kurkuma
- 1 theelepel ras-el-hanout
- maizena
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Zoete kalfsreepjes
Met kalfsslappen, sjalotjes en ananasstukjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vlees - lucyvader - Witlofsalade met een fruit touch
Met witlof, banaan en rozijnen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jelka - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Natuurlijke zoete chillisaus
- Allergieen informatie