Allergie informatie: Nuoc mam cham (Vietnamese dipsaus van vissaus)
Terug naar het receptIngrediënten
- voor ongeveer 6 deciliter dipsaus:
- 4 deciliter gekookt water
- 1 of 2 kleine lomboks (of 2 à 4 theelepes chilivlokken)
- 1 eetlepel witte azijn, verwarmd
- 1/8 liter vissaus (nuoc mam)
- 0,75 deciliter vers limoensap (of vers citroensap)
- 1 klein worteltje, fijn geraspt, uitgespoeld en drooggeknepen
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt (niet uitgeperst dus, maar fijngehakt!)
- 100 gram suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Nuoc mam cham (vietnamese dipsaus van vissaus)
- Allergieen informatie