Allergie informatie: Pastasaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 kilo ui
- 0,5 kilo half-om-halfgehakt
- 250 gram fijngesneden wortelen
- 125 gram fijngesneden bleekselderij
- 0,75 kilo gepelde tomaat uit blik
- 2 bouillonblokjes
- 0,5 eetlepel sambal trassi
- 2 laurierblaadjes
- 1 eetlepels bloem
- 2 teentjes knoflook
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels fijngesneden basilicum
- 1 theelepel thym
- 1 theelepel oregano
Meer Recepten
- Ovenschotel met aardappelen en spitskool
Met aardappels, spitskool en rundergehakt uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Ovenschotels - bettyvandijk - Eigen gemaakte pastasaus
Met knoflook, winterwortel en uien uit Italie
4 porties - 2 uur
Sauzen en marinades - mees - Pastasaus vegetarisch
Met tomaten, knoflook en basilicum uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Pastagerechten - hots - Bolognaise-pastasaus voor spaghetti/macaroni en lasagne
Met tomaten, rundergehakt en runderbouillon uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - azuro - Pastasaus met salami, olijven en verse kruiden
Met salami, olijven en ui uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Pastagerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Pastasaus
- Allergieen informatie