Allergie informatie: Pastasaus Chez André
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gehakt runder of half om
- 1 flinke ui gesnipperd.
- 2 teentjes knoflook fijn gemaakt
- 100 gram bacon, in kleine reepjes gesneden
- 1 of 2 tomaten ontveld en ontpit, in stukjes gesneden
- ˝ bouilonblokje.
- klein blikje tomaten puree
- een of twee flinke knepen Heinz ketchup
- schil van een sinasappel, geraspt en fijn gehakt
- zout en peper naar believen
Meer Recepten
- Ovenschotel met aardappelen en spitskool
Met aardappels, spitskool en rundergehakt uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Ovenschotels - bettyvandijk - Eigen gemaakte pastasaus
Met knoflook, winterwortel en uien uit Italie
4 porties - 2 uur
Sauzen en marinades - mees - Pastasaus vegetarisch
Met tomaten, knoflook en basilicum uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Pastagerechten - hots - Bolognaise-pastasaus voor spaghetti/macaroni en lasagne
Met tomaten, rundergehakt en runderbouillon uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - azuro - Pastasaus met salami, olijven en verse kruiden
Met salami, olijven en ui uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Pastagerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Pastasaus chez andré
- Allergieen informatie