Allergie informatie: Peri peri kip marinade
Terug naar het receptIngrediënten
- 450 gram kip
- 500 gram sperciebonen
- 500 gram kriel aardappeltjes
- 3 eetlepels olijf olie
- 2 eetlepels hoysin saus
- 3 eetlepels vissaus
- 1 eetlepel sesam olie
- 2 eetlepels ketjap
- ui
- oranje of rode paprika
- twee teentjes knoflook
- eetlepel roomboter
- theelepel nootmuskaat
- eetlepel zout
- vloeibare margarine
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Peri peri kip marinade
- Allergieen informatie