Allergie informatie: Peterselie-chili-pesto
Terug naar het receptIngrediënten
- 75 gram hazelnoten
- 3 bosjes (ca. 150 gram) platte peterselie
- 2-3 teentjes knoflook
- 75 gram parmezaanse kaas
- 175-200 milliliter olijfolie
- geraspte schil van 0,5 (onbespoten) citroen
- 1 rode peper
- zout
- peper
Meer Recepten
- Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Peterselie-chili-pesto
- Allergieen informatie