Allergie informatie: Piccalilly
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram bloemkool
- 300 gram wortel
- 8 radijsjes
- 6 grote augurken
- 1 rode peper
- 2,5 eetlepels kerriepoeder
- 1 eetlepel gemberpoeder
- 1 eetlepel kurkuma
- 1,5 eetlepel mosterdzaad
- extra:
- 6 schone jampotten
- 1,5 eetlepel mosterdpoeder
- 1,5 eetlepel olijfolie
- 750 milliliter witte wijnazijn
- 300 gram suiker
- 100 gram zilveruitjes
- 40 gram maïzena
Meer Recepten
- Zonnige kipfilet op verse broodjes uit de oven
Met kipfilet, paprika en afbakbroodjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Broodgerechten - angelaatje - Piccalillypeper
Met piccalilly, knoflook en hete pepersoort uit Suriname
1 portie - 23 uur en 55 minuten
Sambals - sacha - Salade met ham en piccalillydressing
Met sperziebonen, gemengde salade en bloemkool uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Salades - bettyvandijk - Boerenkoolstamppot met spek en piccalilly
Met boerenkool, ontbijtspek, rookworst uit Nederland
2 porties - 40 minuten
Stamppotten - suzan - Sandwich met filet américain en rosbief
Met tarwebrood, filet americain en rosbief uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Broodgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Piccalilly
- Allergieen informatie