Allergie informatie: Pittige abrikozensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 gram gewelde gedroogde abrikozen
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- 1 blikje tomatenpuree (70 gram)
- 1 eetlepel kaneel
- 1 theelepel gemalen komijn
- 1-2 theelepels (vers) gemalen peper
- 200 ml vleesfond
- zout
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Pittige abrikozensaus
- Allergieen informatie