Allergie informatie: Pittige satésaus met ansjovispasta, appelstroop en kokos
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel sambal oelek
- 1 rode ui, gesnipperd
- 1 teen knoflook, gesnipperd
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 0,5 ansjovispasta
- peper
- 2 theelepel koriander, gedroogd
- 1 theelepel koenjit
- 0,5 eetlepel sambal
- 0,2 blok santen
- 2 eetlepels appelstroop
- 1 eetlepel citroensap
- 3 deciliter melk
- 1 eetlepel kokos, gemalen
- 1 theelepel laos
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro