Allergie informatie: Provencaalse marinade (bbq)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 sinaasappel
- beetje zout
- 1 eetlepel gedroogde Provencaalse kruidenmix
- 2 teentjes knoflook, uitgeperst
- 2 sjalotjes, gesnipperd
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels (rode)wijnazijn
- versgemalen zwarte peper
- 0,5 theelepel gedroogde rozemarijn
- 0,5 theelepel gedroogde tijm
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - BBQ Tomatentapenade
Met tomaat, peterselie en olijven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - BBQ ananas
Met ananas, olijfolie en kaneelpoeder uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - harwoon
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Provencaalse marinade (bbq)
- Allergieen informatie