Allergie informatie: Pruimen- en abrikozensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 gram gedroogde, gewelde pruimen zonder pit
- 125 gram gedroogde abrikozen
- handjevol grote rozijnen
- 0,25 liter rode wijn (of thee)
- 1 sinaasappel
- 2 zakjes vanillesuiker
- 0,5 theelepel koekkruiden
Meer Recepten
- Lamssoep met aubergine en paprika
Met lamsbout, witte bonen en pruimen uit Nederland
4 porties - 1 uur
Soepen - jaccor - Rode kool met pruimen en rookspek
Met rode kool, pruimen en gerookt spek uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk - Tajine met rundvlees, aubergine en pruimen
Met runderlappen, aubergine en gedroogde pruimen uit Marokko
4 porties - 3 uur
Hoofdgerechten - Askie - Pruimenjam (light)
Met pruimen en geleisuiker uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Jam en marmelade - anney - Pruimenjam
Met pruimen, geleersuiker en kaneel uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Jam en marmelade - Micha1
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Pruimen- en abrikozensaus
- Allergieen informatie