Allergie informatie: Remouladesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 eetlepels mayonaise
- enkele druppels citroensap
- 1 theelepel mosterd
- 1 eetlepel zeer fijn gehakte augurk
- 1 eetlepel slakruiden
- 0,5 theelepel gehakte kappertjes
- 1 teentje knoflook
Meer Recepten
- Broodje visstick
Met vissticks, witte bolletjes en botersla uit Nederland
4 porties - 10 uur
Snacks - Angeliquevanwest - Kipcocktail met Hollandse garnalen
Met kipfilet, hollandse garnalen en remouladesaus uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Kerst - bettyvandijk - Remouladesaus
Met bosuitjes, augurken en mayonaise uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - jordy97 - Remouladesaus
Met ansjovis, kappertjes en augurk uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - tobkok - Asperge-zalm cocktail
Met asperges, gerookte zalm en remouladesaus uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Koud - harwoon
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Remouladesaus
- Allergieen informatie