Allergie informatie: Romige currysaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 40 gram roomboter
- 1 ui, fijngesnipperd
- 1 teentje knoflook, geperst
- 2 eetlepels bloem
- 3 eetlepels milde currypasta
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 2,5 deciliter groente- of kippenbouillon
- 2 deciliter room
- zeezout en versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Sperziebonensalade met een currydressing
Met sperziebonen, gemberbolletjes en cherrytomaatjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Salades - bettyvandijk - Romige Oranjedroom-smoothie
Met perziken, mango en sinaasappel uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Zalm met salsa van gegrilde ananas
Met zalm, ananas en gele rijst uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gbvm - Romige mandarijn met hulp sapcentrifuge
Met nectarines en mandarijne uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Romige currysaus
- Allergieen informatie