Allergie informatie: Rum-rozijnensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 55 gram rozijnen
- 1 eetlepel maizena
- 2 deciliter melk
- 1 deciliter slagroom
- 15 gram boter
- 1 eetlepel lichte basterdsuiker naar smaak
- 2 eetlepels rum
Meer Recepten
- Appel-rozijnensaus
Met goudrenetten, uien en kaneelpoeder uit Nederland
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Bijgerechten - lucyvader - Vruchtensalade met kokos
Met sinaasappelsap, mango, komkommer uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jacob - Salade van vers fruit
Met gemengd fruit, grand marnier en rum uit Nederland
4 porties - 23 uur
Cocktails met alcohol - nancy28 - Mojito
Met rum, muntblaadjes en limoen uit Nederland
1 portie - 5 minuten
Cocktails met alcohol - lekker_koken - Baco bacardi & cola
Met rum, cola en limoen uit Nederland
1 portie - 5 minuten
Cocktails met alcohol - lekker_koken
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Rum-rozijnensaus
- Allergieen informatie