Allergie informatie: Salsa diablo (pittige saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels slagroom
- 2 eetlepels tomatenketchup
- 4 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels yoghurt
- 30 gram rode pepers
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel paprikapoeder
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Salsa diablo (pittige saus)
- Allergieen informatie