Allergie informatie: Sinaasappel-tijmsaus (voor kip en ander gevogelte)
Terug naar het receptIngrediënten
- 15 gram boter
- 1 sjalotje, gesnipperd
- 2 eetlepel verse of 2 theelepel gedroogde tijm
- 1 deciliter gevogeltefond (pot)
- 1 deciliter kruidenbouillon
- 2 deciliter sinaasappelsap
- 125 milliliter crème fraiche
- zout en versgemalen peper
Meer Recepten
- Cranberrie-sinaasappeljam
Met cranberries, sinaasappel en geleisuiker uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Sinaasappel-tijmsaus (voor kip en ander gevogelte)
- Allergieen informatie