Allergie informatie: Thaise pinda-saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 gram geroosterde pinda's
- 1 eetlepel ketoembar
- 1 theelepel djinten
- 1 theelepel sereh
- 1 theelepel laos
- 6 stuks fijngesneden sjalot
- 7 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 theelepel trassi
- 1 eetlepel tomatensaus
- 3,5 deciliter dikke santen
- 2 eetlepels Thaise vissaus
- 3 stuks fijngewreven lombok
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Rundvlees met Miehoen
Met runderlende, rijstmie en basilicum uit Thailand
4 porties - 30 minuten
Miegerechten - 34533 - Kip in zoetzure saus
Met basmatirijst, kipfilet en perziken uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - Donn
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Thaise pinda-saus
- Allergieen informatie