Allergie informatie: Tomaten-sjalottensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 liter gezeefde tomaten uit een pak
- 4 sjalotten
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel paprikapoeder
- 2 eetlepels ketjap manis
- 2 eetlepels rietsuiker
- 5 eetlepels azijn
- 1 theelepel sambal oelek
- zout
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader - Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Tomaten-sjalottensaus
- Allergieen informatie