Allergie informatie: Tomatenpesto
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 sjalotje
- 2 tenen knoflook
- 1 deciliter olijfolie
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 30 gram basilicumblaadjes
- 5 gedroogde tomaten op olie
- 50 gram blanke amandelen
- 50 gram verbrokkelde Parmezaanse kaas
- zout
- peper
Meer Recepten
- Tomatenbrood met de BBM
Met witbroodmix, tomatenpesto en olijven uit Nederland
4 porties - 1 uur
Broodbakmachine - lucyvader - Aspergetips
Met aspergetips, tomatenpesto en zout uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Groentegerechten - lucyvader - Basilicum/Tomatenpesto
Met pijnboompitten, basilicum en tomaat uit Italie
4 porties - 15 minuten
Tapas - 34533 - Tonijn met tomatenpesto
Met tonijn, tomatenpesto en surimisticks uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - lucyvader - Nijlbaars uit de oven met tomaten en pasta
Met nijlbaarsfilet, pasta en tomaten uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Tomatenpesto
- Allergieen informatie