Allergie informatie: Tomatenrelish
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 gesnipperde ui
- 1 teentje knoflook, geperst
- 25 gram bloem
- 2 eetlepels tomatenketchup
- 3 deciliter passata
- 1 theelepel suiker
- 1 eetlepel vers gehakte peterselie
Meer Recepten
- Pittige aardappeltjes
Met aardappelen, eiwit en chilipoeder uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - lucyvader - Roggebrood met rosbief en mierikswortel
Met roggebrood, mierikswortelsaus en rosbief uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Lunchgerechten - bettyvandijk - Vistompoes met roze peper-tomatenrelish
Met kabeljauw, filodeeg en gerookte forel uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - chris58
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Tomatenrelish
- Allergieen informatie