Allergie informatie: Tomatensalsa
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 stuks kleine fijngesneden ui
- 1 stuks gekneusde teen knoflook
- 400 gram fijngesneden bliktomaten
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels droge witte wijn
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 0,5 theelepel fijngewreven chilipepers
- snufje suiker
- zout en versgemalen peper naar smaak
Meer Recepten
- Gegrilde biefstuk met pittige tomatensalsa en sperziebonen
Met biefstuk, rijst en sperciebonen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - vonne - Kipfilet met tomatensalsa
Met kipfilet, olijfolie en sjalotjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - lucyvader - Tomatensalsa
Met tomaten, ui en peterselie uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Bijgerechten - breemer - Pita met lamsblokjes
Met lamsbout, knoflook en pitabroodjes uit Nederland
6 porties - 30 minuten
BBQ - lucyvader - Tomatensalsa
Met tomaten, groene paprika en rode ui uit Chili
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Tomatensalsa
- Allergieen informatie