Allergie informatie: Tomatensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 1/4 liter gepelde tomaten uit blik of 2 verse tomaten
- 2 eetlepels tomatenpuree
- tijm
- 20 gram vetstof (boter)
- 25 gram bloem
- 1/4 liter bouillon
- peper
- zout
Meer Recepten
- Gehaktballetjes in tomatensaus
Met gehakt, tomatenpuree en basilicum uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Snacks - jazzlyn - Kalfsschnitzel in tomatensaus
Met kalfsschnitzel, gepelde tomaten en zwarte olijven uit Italie
4 porties - 20 minuten
Vlees - bettyvandijk - Kip in zoetzure saus
Met basmatirijst, kipfilet en perziken uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - Donn - Drumsticks met tomatensaus
Met drumsticks, sjalotjes en knoflook uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - lucyvader - Tacoschelpen met tomatensaus
Met kabeljauwfilet, tacoschelpen en tacosaus uit Nederland
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - lucyvader
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Tomatensaus
- Allergieen informatie