Allergie informatie: Tuinkersmosterdcrème voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 bakje tuinkers
- 2 eetlepels grove mosterd
- 1 eetlepel gladde mosterd
- 1-2 eetlepels citroensap
- 100 milliliter mayonaise
- 250 gram crème fraiche
- zout
- peper
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Tuinkersmosterdcrème voor buffet
- Allergieen informatie