Allergie informatie: Zelfgemaakte barbecuesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 850 gram ontvelde tomaten (bijv uit blik)
- 2 teentjes knoflook
- 100 gram bruine basterdsuiker
- 1-2 eetlepels witte wijnazijn
- specerijen naar keuze (bijv paprikapoeder, peper en/of komijn)
Meer Recepten
- Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk - Barbecueribs
Met spareribs, barbecuesaus, zout uit Nederland
10 porties - 20 minuten
BBQ - bettyvandijk - Zelfgemaakte runderbouillon
Met runderpoulet, wortels en prei uit Nederland
6 porties - 2 uur en 50 minuten
Soepen - bettyvandijk - Allitas con Salsa Barbacoa
Met kippenvleugeltjes, tomatenpuree en wijnazijn uit Spanje
4 porties - 1 uur
BBQ - bertoz - Crossini met rauwe ham
Met crossini's, rauwe ham en olijftapenade uit Italie
6 porties - 20 minuten
Voorgerechten - femkemarieke
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Zelfgemaakte barbecuesaus
- Allergieen informatie