Allergie informatie: Zelfgemaakte Ketchup
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo grofgehakte tomaten
- 1,5 theelepel vega-olie
- 1 kleine fijngehakte ui
- 1 grote teen knoflook
- 0,25 kop lichte basterdsuiker
- 0,5 theelepel fijngemalen mosterd
- 0,5 theelepel fijngemalen gember
- 0,25 theelepel cayennepeper
- 0,25 fijngemalen All Spices
- 2 kruidnagels
- 1 snufje kaneel
- 0,25 kop ciderazijn
- zout
Meer Recepten
- Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk - Zelfgemaakte runderbouillon
Met runderpoulet, wortels en prei uit Nederland
6 porties - 2 uur en 50 minuten
Soepen - bettyvandijk - Crossini met rauwe ham
Met crossini's, rauwe ham en olijftapenade uit Italie
6 porties - 20 minuten
Voorgerechten - femkemarieke - Zelfgemaakte kippenbouillon
Met kip, laurier en peterselie uit Nederland
6 porties - 1 uur en 40 minuten
Soepen - bettyvandijk - Zelfgemaakte puntzakje met knapperige groente
Met pannenkoekenmix, oosterse roerbakmix en hamreepjes uit Nederland
8 porties - 20 minuten
Feestjes en verjaardags hapjes - peterstam
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Zelfgemaakte ketchup
- Allergieen informatie