Allergie informatie: Zoetzure saus bij rollade of fricandeau
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 deciliter water
- maizena
- rode paprika, in stukjes
- 1 grote ui, in stukjes
- 1 eetlepel bakgember
- 2 eetlepels tomatenketchup
- 1 eetlepel ketjap manis
- 0,5 eetlepel worcestersaus
- fruit uit blik, bijvoorbeeld ananas, perzik en/of mandarijn
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Tonijn met mangosalade en citroen
Met tonijn, mango en citroen uit Nederland
6 porties - 55 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Erwtensoep uit Slowcoooker
Met erwtensoeppakket, zuurkoolspek en schouderkarbonades uit Nederland
8 porties - 8 uur
Maaltijdsoepen - spikey1 - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Zoetzure saus bij rollade of fricandeau
- Allergieen informatie