Allergie informatie: Zwarte tapanade
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram ontpitte zwarte olijven
- 100 gram ansjovis (op olie)
- 2 teentjes knoflook
- pezo
- olijfolie
Meer Recepten
Vijf-kruidenpoeder 2
Met djahe, steranijs en kaneel uit China
10 porties - 10 minuten
Bijgerechten - 34533Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccorZelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijkArmeense kebabs
Met rundergehakt, tomatenpuree en ketoembar uit Georgie
4 porties - 45 minuten
Snacks - 34533Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Zwarte tapanade
- Allergieen informatie