Allergie informatie: Hot chocolate pot
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 rode pepers
- 100 gram suiker
- 50 gram witte basterdsuiker
- 160 gram bittere chocolade
- 50 milliliter sterke espresso
- 50 milliliter kahlua
- 1 theelepel kaneelpoeder
- 0,25 theelepel cayennepeper
- 200 milliliter slagroom
- 200 milliliter melk
- 6 eierdooiers
- 75 gram donkere basterdsuiker
- creme fraiche
- room
Meer Recepten
- Campingkost
Met rosti, wortels en doperwten en smac uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e - Cranberrysaus met mierikswortel
Met cranberrycompote, mierikswortel en cognac uit United Kingdom
6 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - fabita - Bonenchili 2
Met mager rundergehakt, kapucijners, kidneybonen uit Mexico
4 porties - 35 minuten
Stoofschotels - robancona - Nutella pizza
Met pizzabodem, chocoladepasta en geraspte kokos uit Italie
1 portie - 30 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e - Zoete kalfsreepjes
Met kalfsslappen, sjalotjes en ananasstukjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vlees - lucyvader
- Home
- Recept
- Seizoensgerechten
- Winter
- Hot chocolate pot
- Allergieen informatie