Allergie informatie: Zachte zuurkool
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 kg (ongekookte) zuurkool
- 1,2 kg zuurkoolspek
- 600 gram boter
- 6 uien
- 1,2 liter kippenbouillon
- 1,8 liter Riesling
- 6 laurierblaadjes
- 10 kruidnagels
- 36 geplette jeneverbessen
- 10 gekneusde zwarte peperkorrels
Meer Recepten
- Zuurkool met vruchten
Met zuurkool, rozijnen, appel uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Budget - siebrenee - Bessenjam
Met zwarte bessen, rode aalbessen en appel uit Nederland
3 porties - 2 uur
Jam en marmelade - Bill_W_Polo - Zuurkool uit de slow cooker
Met zuurkool, rookworst en zuurkoolspek uit Nederland
4 porties - 6 uur
Groentegerechten - Leoietje - Zuurkool met stroop
Met zuurkool, aardappelen en ribkarbonade uit Belgie
6 porties - 45 minuten
Streekgerechten - tobkok - Wintersalade
Met zuurkool, bietjes en aardappelen uit Rusland
4 porties - 10 minuten
Winter - jofkas
- Home
- Recept
- Seizoensgerechten
- Winter
- Zachte zuurkool
- Allergieen informatie