Allergie informatie: Franse Tabouleh
Terug naar het receptIngrediënten
- couscous middelmaat (half pak)
- zout
- peper
- 4 eetlepels olie
- 2 citroenen
- 2 eetlepels mosterd
- 1 grote tomaat
- halve paprika
- kwart komkommer
- halve ui
- munt
- blikje tonijn in water of in olie
Meer Recepten
- Visschotel uit de oven
Met pangasiusfilet, franse roerbakmix en toscaanse aardappelpartjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - breemer - Bruine bonensoep
Met bruine bonen, hamlappen en uien uit Nederland
4 porties - 5 uur
Soepen - dvi - Walnoot-peterselie-vinaigrette
Met walnotenolie, rode wijnazijn en ongezoet rode druivensap uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Gebakken Franse aardappeltjes
Met aardappelen, herbes des provence en ui uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Aardappelgerechten - beamantel - Franse zuurkoolschotel met lamsbout
Met lamsbout, zuurkool en aardappelen uit Frankrijk
4 porties - 25 minuten
Vlees - toineke
- Home
- Recept
- Seizoensgerechten
- Zomer
- Franse tabouleh
- Allergieen informatie