Allergie informatie: Granita ijs maken
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gr suiker
- 250 ml water
- fruit 2 stuks ( mango/perzik/ananas )
- 125 ml prosecco
- munt 2-3 blaadjes
Meer Recepten
- 'verdronken' vanilleijs
Met vanille ijs en espress uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Scroppino
Met ijs, wodka en wijn uit Italie
4 porties - 10 minuten
Cocktails - vivaitalia - IJs omringd met cake
Met ijs en chocoladecak uit Belgie
8 porties - 20 minuten
Taart en gebak - yokedol - Banaan choco ijs 225 cal
Met bananen, cacao en honing uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - yaracharlotte - IJs met kletskoppen
Met kaneelijs en kletskoppe uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Nagerechten - Gulsahan
- Home
- Recept
- Seizoensgerechten
- Zomer
- Granita ijs maken
- Allergieen informatie