Allergie informatie: Aardappelcrostini met roomkaasdip
Terug naar het receptIngrediënten
- 1-2 eetlepels pijnboompitten
- 1 ui
- 0,5 bakje tuinkers
- 2 eetlepels kappertjes
- 150 gram verse roomkaas
- 150 milliliter crème fraiche
- zout
- peper
- paprikapoeder
- 3 aardappels (ca 400 gram)
- 2-3 eetlepels olie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Snacks
- Aardappelcrostini met roomkaasdip
- Allergieen informatie