Allergie informatie: Ecuadoriaanse Kaaspasteitjes (Empanadas)
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram bloem
- 2 theelepels gist
- 120 gram boter
- 2 eieren
- 2 eierdooiers
- 1,5 theelepel zout
- 2 theelepels suiker
- 6 druppels citroensap
- 3,5 theelepels slagroom
- 300 gram mozzarella kaas
Meer Recepten
- Vega empanadas
Met vegetarisch gehakt, paprika en deeg voor hartige taart uit Mexico
10 porties - 15 minuten
Vegetarisch - bodil - Empanadas banaan
Met bloem, banaan en chocolade uit Mexico
12 porties - 20 minuten
Snacks - henny57 - Ham-kaaspasteitjes
Met bladerdeeg, roomkaas, ham uit Nederland
6 porties - 40 minuten
Lunchgerechten - lekker_koken
- Home
- Recept
- Snacks
- Ecuadoriaanse kaaspasteitjes (empanadas)
- Allergieen informatie