Allergie informatie: India-Balletjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundergehakt
- 1 stuks grote gesnipperde ui
- 2 theelepels garam masala
- 1 stuks losgeklopt ei
- 4 stuks fijngehakte kleine groene pepers
- 2 stuks beschuit
- 1 kopje korianderblad
- 1 theelepel zout
- snufje ve-tsin
- snufje kruidnagelpoeder
Meer Recepten
- Oma's groentensoep
Met half-om-halfgehakt, groentensoep en mergpijpje uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Soepen - anjaschoneveld - Uppama (kruidenpasta uit India)
Met linzen, kool en tarwegries uit India
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Runderbouillon met balletjes
Met soepvlees, braadworsten en knolselderij uit Nederland
10 porties - 3 uur en 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Paprikarijst
Met rijst, rode ui en paprika uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Roerbakgerechten - ikooi - Kelepon-balletjes
Met ketanmeel, kokos en gula djawa uit Indonesie
4 porties - 40 minuten
Taart en gebak - jm5b
- Home
- Recept
- Snacks
- India-balletjes
- Allergieen informatie