Allergie informatie: Rundvlees kroketten
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor de ragout:
- 100 gram boter
- 250 gram bloem
- 1 liter rundbouillon (blokjes)
- tuinkruiden
- peper
- nootmuskaat
- 400 gram gescheurde stukjes gestoofd rundvlees
- Afwerking:
- 3 eieren
- 250 gram grof paneermeel
Meer Recepten
- Zongedroogd Rundvlees
Met biefstuk, soyasaus en knoflook uit Thailand
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Vlees - 34533 - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Rundvlees met chilipepers, paprika en maïskolfjes
Met runderfilet, paprika en mais uit Thailand
4 porties - 10 minuten
Vlees - armaco - Tajine met rundvlees, aubergine en pruimen
Met runderlappen, aubergine en gedroogde pruimen uit Marokko
4 porties - 3 uur
Hoofdgerechten - Askie
- Home
- Recept
- Snacks
- Rundvlees kroketten
- Allergieen informatie