Allergie informatie: Aardappel-speksalade voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 kilo vastkokende aardappelen
- 300 gram gerookt spek
- 3 uien
- 8 eetlepels olijfolie
- 3 eetlepels suiker
- 300 milliliter witte wijnazijn
- 250 milliliter water
- 1-2 groentebouillonblokjes
- zout
- peper
- 1 bosje peterselie
- 1 bosje bieslook
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Aardappel-speksalade voor buffet
- Allergieen informatie