Allergie informatie: Aardappelsalade voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 2,25 kilo vastkokende aardappelen
- 6 eieren
- 2 uien
- 4 wortels
- 3-4 eetlepels olijfolie
- 100 milliliter witte wijnazijn
- 0,25 bouillonblokje
- zout
- peper
- suiker
- 200 gram zoetzure augurken
- 1 bosje bieslook
- 250 gram mayonaise
- 250 milliliter volle yoghurt
Meer Recepten
- Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Aardappelsalade voor buffet
- Allergieen informatie